TG Vorticity - Door Lohad M1 Trading - Page 2
Page 2 of 632 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: TG Vorticity - Door Lohad M1 Trading

  1. #11
    1 bijlage(n)
    Quote Originally Posted by ;
    Tudur Girl Hydrodynamic Vorticity 2.0A repaint groots, scrol niet terug in de grafiek en geef voorbeelden omdat het niet nauwkeurig is.
    Kijk eens naar de ruil die ik eerder vandaag deed. Ik kan je vertellen dat de Vorticity niet rood was toen ik besloot de ruil aan te nemen. Ik weet wat je bedoelt met het opnieuw schilderen, maar zoals je kunt zien, ben ik bezig wanneer de huidige trend is vastgesteld en begin ik niet pas terwijl de eerste balk flikkert. bedankt, Lohad
    https://www.aforexa.com/general-fore...rt-thread.html

  2. #12
    Lohad, bedankt voor de nieuwe methode. Het ziet er goed uit. Wel een vraag. Wat zijn jouw regels bij het gebruik van de stoch? Het lijkt op veel goede transacties te zijn verkocht. Wat betreft de tudor girl indie. Ik weet dat het opnieuw wordt geverfd, maar dat maakt niet uit, want je bent alleen ge�nteresseerd in wat het NU doet. Ga zo door Lohad. Ik laat je weten hoe het gaat.

  3. #13
    Tudur Girl Hydrodynamic Vorticity 2.0A repaint groots, scrol niet terug in de grafiek en geef voorbeelden omdat het niet nauwkeurig is.

  4. #14
    Hallo Lohad. Bedankt voor het delen. Van alles wat ik heb gelezen over het interieur van Tudor Girl, wordt het opnieuw geverfd en is het daarom vrijwel nutteloos om te handelen. Was u hiervan op de hoogte?

  5. #15

  6. #16

  7. #17

  8. #18
    Hey Fence, Als je verwijst naar het sjabloon waarvan ik een foto plaatste in post #97, dan heb je grotendeels gelijk. Waar ik naar op zoek ben om me ge�nteresseerd te krijgen in een transactie, is een kruising van de HMA Russian en de HMA. Dan kijk ik naar beneden binnenshuis. Ik ben op zoek naar alle 3 van deze indiors om dezelfde kleur te hebben. Als ik zie dat ze dezelfde kleur hebben, haal ik de trekker over. De twee HMA-lijnen hoeven niet noodzakelijkerwijs dezelfde kleur te hebben, maar het is meestal wel een beter signaal als ze dat wel zijn. Ik heb dit echter vele malen geruild omdat ze niet dezelfde kleur hebben. Ik gebruik dan ofwel een vaste TP als mijn uitgang, of prijsoverschrijding en sluiting aan de andere kant van de HMA 24 voor een uitgang. Afhankelijk van de marktomstandigheden zal ik een SL gebruiken, of prijsafsluiting aan de andere kant van beide kanten van de HMA-lijnen, afhankelijk van uw risicobereidheid. Ik probeer CT (tegentrendtransacties) te vermijden of ik zal een strak doel voor TP op hen gebruiken en ook een korte lijn op mijn SL. Ik hoop dat dit helpt. Laat het me weten als er nog andere vragen zijn. Ik zal proberen de regels voor de andere sjabloon ook te posten, maar ze werken allebei met dezelfde principes. Bedankt, Lohad

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.