Wat is uw beste methode voor geldbeheer? - Page 2
Page 2 of 632 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Wat is uw beste methode voor geldbeheer?

  1. #11
    1 Bijlage(n) Ik beheer mijn portfolio met een aangepaste halterstrategie. Een barbell-strategie is zo gestructureerd dat u het grootste deel van uw portefeuille plaatst in activa met een laag risico en een laag rendement, zoals t-bills, en de rest in activa met een hoog risico, zoals crypto, opties, ETF's met hefboomwerking, enz.
    Het grote voordeel van het op deze manier structureren van een portefeuille, in tegenstelling tot veel activa met een gemiddeld risico, is dat u ongeveer hetzelfde verwachte rendement heeft zonder het staartrisico. Als 90% van je portefeuille in t-bills zit en 10% in Ethereum, dan is het ergste wat je gaat doen 10% verliezen en zou je potentieel veel kunnen verdienen, aangezien Ethereum meer dan zou kunnen verdubbelen. Als u veel belegt in activa met een gemiddeld risico, zoals aandelen en bepaalde grondstoffen, kunt u een grote terugval krijgen. De manier waarop ik dit heb gedaan, is een beetje vies omdat ik meer een middelgroot risico en een hoog risico heb omdat ik een hoger verwacht rendement nodig heb. Ik heb een heleboel VOO gekocht als mijn activa met een lager risico en ETF's zoals UPRO, SVXY en opties voor mijn risicovolle activa.

  2. #12

    Quote Originally Posted by ;
    Ik beheer mijn portfolio met behulp van een aangepaste barbell-strategie. Een barbell-strategie is zo gestructureerd dat u het grootste deel van uw portefeuille plaatst in activa met een laag risico en een laag rendement, zoals t-bills en de rest in activa met een hoog risico, zoals crypto, opties, ETF's met hefboomwerking, enz. {image} Het grote voordeel van Als u een portefeuille op deze manier structureert, in tegenstelling tot veel activa met een gemiddeld risico, heeft u ongeveer hetzelfde verwachte rendement zonder het staartrisico. Als 90% van je portefeuille in t-bills zit en 10% in Ethereum, dan is het ergste wat je gaat doen 10% verliezen en zou je potentieel...
    Best interessante manier om portefeuille te beheren. Heel erg bedankt voor het delen. U bent dus een lange termijn handelaar. Lange tijd posities in verschillende activa aanhouden om de winst te maximaliseren door een laag risico (groot deel) hoog risico (klein deel) in uw portefeuille te combineren. Veel succes gewenst. Vriendelijke groeten.

  3. #13
    1 Bijlage(n)
    wanneer het margeniveau daalt tot 30%, krijgen we de eerste MarginCall - sommige posities worden gesloten. dit is de situatie die we moeten bestuderen om te voorkomen dat we de juiste x-waarde gebruiken --- jouw x wat verschilt van mijn x

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.